Welkom

Al vele jaren bewijzen we samen met onze partners in binnen- en buitenland ons vakmanschap op het gebied van lakschadevrije reparatie bij deuken.

Onze deskundigheid op dit gebied is het resultaat van de enorme ervaring van onze technici en de voortdurende verbetering van onze reparatiemethode en uitdeuktechiek. In regelmatige scholingen worden alle medewerkers van ons team op de vereisten voor nieuwe autotypes voorbereid en geschoold in de omgang met de nieuwe generatie uitdeuk-gereedschappen.

Het succes is vooral zichtbaar bij grotere hagelschade en moeilijk bereikbare plaatsen aan de carrosserie. Wij kunnen dergelijke schades op materiaalvriendelijke wijze verhelpen. Waar anderen terugvallen op tijd- en kostenintensieve methoden, bijvoorbeeld de demontage van carrosseriedelen, kunnen wij met onze knowhow de schade snel verhelpen en beschikt u ook direct over rekeningen en werkrapporten.

Wij willen graag ook morgen eerlijk, vakkundig en betrouwbaar met u samenwerken, want vertrouwen stoelt nu eenmaal op geloofwaardigheid. Om deze reden zijn wij ook lid van het BVAT. Zelfs de grootste orders handelen wij gezamenlijk in recordtijd af.

Met hartelijke groeten