Materiaalvriendelijke Reparatie

Dankzij deze innovatieve reparatiemethode kunnen wij hagelschade aan voertuigen duurzaam en zonder lakspuitwerk verwijderen.

Zelfs complexe hagelschade of deuken op moeilijk bereikbare plaatsen kunnen wij met deze techniek moeiteloos repareren. De deuken worden voorzichtig uit het materiaal gedrukt. Daarbij worden ze als het ware uit het metaal gemasseerd, zodat aluminium of stalen plaatwerk weer in zijn oorspronkelijke vorm kan worden teruggebracht.

Kostenintensieve en onbevredigende methoden zoals de demontage van carrosseriedelen, schuren, boren, lijmen of bijspuiten, komen te vervallen.

Zo brengen wij uw voertuig terug in de originele toestand, want alleen deze materiaalvriendelijke reparatiemethode wordt door tal van deskundigen en verzekeringsmaatschappijen überhaupt geaccepteerd.

Nog op dezelfde dag ontvangt u van ons ter plekke de voor de afhandeling vereiste facturen en werkrapporten. Daarmee waarborgen wij een snelle en betrouwbare doorberekening aan uw klanten of hun verzekering.